blog de cris_kas

20 de febrer 2006

Ja és primavera?


Ja és primavera? No, encara no, però avui m'he trobat aquesta agradable sorpresa al pati de casa.

(cartablanca: 8.473)

15 de febrer 2006

Pac-man i les drogues

Un dia vaig llegir en un xat:

(en to sarcàstic:) "Los videojuegos no afectan a los niños, si fuera así, la generación de Pacman deambularía por lugares oscuros comiendo pastillas a ritmo de sonidos electrónicos"

-----------------------------
(cartablanca: 8.437)

13 de febrer 2006

Quatre coses

No oblidis que eisteixen quatre coses a la vida que mai es recuperen:


La pedra - un cop ha estat llançada

La paraula - un cop ha estat pronunciada

La ocasió - un cop s'ha perdut

El temps - un cop ha passat

-----------------------------
(cartablanca: 8.437)

11 de febrer 2006

Foc en el cel

A vegades m'encanta mirar els núvols i veure com van canviant de forma.

31 de desembre de 2005


(cartablanca: 8.382)

08 de febrer 2006

friki total - CARTABLANCA

Sí, em puc considerar una friki. Voleu un exemple???
"CARTABLANCA"
Coneixeu el joc aquest? si home, el que surt per defecte en els windows a més del Solitari i el Pinball també (almenys en la versió XP) apart d'altres jocs per quan t'aburreixes.
Doncs jo deu ser que apart de ser friki m'aburreixo molt i fa un parell d'anys em vaig plantejar un repte: aconseguir finalitzar totes les partides que hi ha.
Quin és el quit de la qüestió? que hi havia 32.000 partides diferents.
- Cap problema -em vaig dir- amb uns vuit o nou anys fent unes 10 partides diàries de promig m'ho puc fer.
Però ha sorgit quelcom més. Al comprar-me un nou PC, amb el windows XP he vist que les partides possibles s'han multiplicat. Ara el repte és de 1.000.000 de possibilitats !!!!.
La veritat és que si faig les 32.000 partides (repte inicial) ja em consideraré satisfeta i podré dormir tranquila.
Actualment porto uns dos anys jugant-hi més o menys regularment i la xifra de partides jugades i resoltes (perquè si no la passo a la primera hi torno fins que no la resolc correctament) és de 8.365.
En totes les properes publicacions en aquest bloc aniré informant de l'evolució en aquest joc, fent el recompte de partides completades. hehehe.

06 de febrer 2006

retalls d'un bloc de notes II

Buff!! encara hi he trobat més coses... com algunes paranoies narratives que no sabria com catalogar.
Ara que ho llegeixo per primer cop des de que ho vaig escriure em pregunto: Realment ho vaig escriure jo això??? pel que sembla sí.

Lleida. 21/II/2004
Aqui, en la meva soledat, espero... Espero la vida, la mort. Sense companys en el viatge, sola, només jo. Porto una maleta feixuga, les vestimentes s'han esquinçat pel pas del temps.
Reflexiono el que ha estat la meva existència i penso encuriosida i alhora de forma pessimista què em depara el futur.
Passen les hores, els dies, els anys... i sempre esperant. Però no arriba.
Ara el sol m'escalfa i l'ombra que m'acompanya es fa minça per uns instants. Deixa de cobrir-me i entreveig una llum. Hi arribaré algun dia? No ho se pas.
Ara mateix estic entremig del brogit urbà i la gentada em va empenyent pel camí. Em deixó portar... A veure si així arribo a bon destí.
La batalla que lliuro no és fàcil, tan interioritzada que fins i tot forma part de la meva essència. Una essència amarga que em porta a una existència rebel i allunyada de la societat. Sí, estic al carrer, la gent que passa pel meu costat, el gos del captaire em somriu i el gat que creua corrents per endinsar-se al mur mig enrunat d'una finca ombrívola es para per uns instants davant meu, desconfiat. Em saluda i els seus ulls fugissers retornen al seu camí. Ja no hi és. Com el llamp que creua el cel al mig de la tempesta d'estiu.
Torno a la "realitat", un món virtual per a mi. Somniat a la nit i llunyà durant el dia, tot i que m'envolta constantment. No aconsegueixo sortir de la meva bombolla. La intenció hi és, però sempre frenada pel temor al canvi. Seguiré esperant... Per ara és el que sempre he estat fent i el camí recorregut no ha estat tant sinuós. Això sí, en un paisatge desèrtic, i jo desitjant passejar al bell mig del jardí.

Deltebre. 22/V/2004
Ara és una altre dia. la llum és diferent, ha canviat tot i que està núvol. Ara no espero res. Simplement em deixo portar, però sempre dins els límits marcats. La delimitació la poso jo i a vegades si vull poso línia discontínua i permeto intrusions cap a l'exterior. Sembla incongruent, no? Doncs per mi no. El meu exterior resulta ser el món on se suposa que hauria d'estar, i "retornar"?

retalls d'un bloc de notes

M'estic mirant un bloc de notes vell.
Hi tinc anotat de tot:
  • Coses pendents de fer, algunes d'elles ja tatxades i d'altres que encara estan per fer.
  • el nom d'uns quants llibres que em faria gràcia llegir.
  • alguna temporada ha servit d'agenda i tinc el dia a dia registrat.
  • hi ha càlculs de quant em podria permetre pagar d'hipoteca si em vull comprar un pis.
  • també em serveix per als viatges i les sortides.
  • ...

01/VI/2003
Hi trobo uns dibuixos esquemàtics d'uns fòssils que vaig veure en el museu de Geologia de Barcelona. Es tracta de Pentacrinus scalaris, de l'ordre dels Crinoideus. El peduncle que va formant té forma estrellada i queden uns fòssils en forma d'estrelletes. Em va fer molta gràcia la forma com queda: una estrella de pedra ( sembla que algú s'hagi dedicat a tallar en forma d'estrelleta un trosset de pedra )
















(data indeterminada)
Trobo tot de paraules i uns numerets ... què serà? aaah si! ara me'n recordo. És d'algun llibre que m'estava llegint mentres anava en tren cap a Tàrrega.
Són les paraules que m'anava trobant i que volia consultar al diccionari. Com que no en tenia cap me les vaig anotar: (i amb parèntesi el que em semblava que era segons el context)

miosotis (una flor) p. 51 / chintz (un tipus de teixit) p.50 / remera (roba) p.52 / thermidor (estil culinari) p.55 / hagiógrafo ("escriptor") p.57 / lacrosse (esport) p.60 / estilo Chippendale / freno (ortodòncia) p.66 / prosapia p.80

Quin llibre era?

04 de febrer 2006

snow

28 de gener de 2006

"Avui m'he llevat i ho he vist tot blanc. Era blanc com la neu. De fet, era neu"

Està nevant des d'ahir la nit. Estem al migdia i continua.
No és una ciutat on hi nevi gaire i això és una imatge que no es repeteix sovint.

Abans de la neu (dia 27 al matí:)

Després (28 de gener:)

Blogged.com advanced web statistics