blog de cris_kas

23 de gener 2011

No em vaig poder resistir

Capritxos (I)

Estava al supermercat buscant cereals per l'esmorzar. De cop i volta els ulls e'm van quedar clavar en una capsa rosa. Quina monada ^_^ però si eren cereals de la Hello Kitty, juas !! ... però no em vaig poder resistir



Uns minuts més tard, passant pels arcons dels congelats els ulls se'm van tornar a quedar clavats a una terrina de gelat Ben& Jerry's Phish Food. Quina bona pinta ! Chocolate ice cream with Marsmallow, Caramel and Chocolatey shaped fish. Això no ha de ser gaire bo per mantenir la línia ... però no em vaig poder resistir




Capritxos (II)

Els cereals estaven prou bé però no tant com prometien. La primera pregunta que em va venir al cap en veure'ls va ser: de què tindran gust? de maduixa ? de gerds ? però llegint els ingredients ja vaig veure que comm a molt hi havia extracte de grosella.
En tastar-los em van recordar moltíssim als Fruit Loops que ja fa uns anys vaig provar i que no hi ha manera de trobar aquí (i que els senyors de Kellogg's ja em van dir un dia que aquí a Espanya no es comercialitzaven ni tenien intenció de fer-ho, de moment). Tornant als Hello Kitty Loops: l'embalatge = moníssim, la presència real dels cereals = no gaire desitjable, el gust = prou bé, un detall = el punt de llibre retallable de la capsa.




El gelat Phish Food estava deliciós. La xocolata molt gustosa, el marsmallow li dóna un toc cremós que ho endolceix més i és divertit anar trobant els peixets de xocolata (igual de divertit i bo és trobar els plàtans de xocolata al Chunky Monkey també de Ben&Jerry's).

Els capritxets de tant en tant s'han de satisfer, que si no la vida seria molt trista.

Blogged.com advanced web statistics