blog de cris_kas

28 de juliol 2015

Premi. Juny 2015

Superpremi !!!! 

Per als titulars de targetes MasterCard existeix el programa MasterCard Priceless Cities i fa un temps van fer un sorteig i el premi consistia en un Viaje Priceless a Londres para 2 personas.

Només es tractava d'omplir un formulari amb les dades personals per a participar i  em va tocar !!



Es tractava d'un cap de setmana per a dues persones que incloïa vol des de Madrid, trasllat a hotel, estada a hotel de 4* amb esmorzar i una experiència Priceless.

El tracte va ser molt atent i correcte i ens van facilitar la sortida des de Barcelona amb British Airways. L'hotel va ser de The Milestone Hotel i l'experiència va consistir en un sopar-creuer pel riu Thames amb Bateaux London Cruises i entrades per al musical "Jersey Boys".

 


 


Va ser una escapada única i inoblidable.
Moltíssimes gràcies MasterCard !!




Premi. octubre 2014

El mes d'octubre vaig guanyar 4 abonaments per a assistir al 103º Concurs de Salts Internacional (CSIO) de Barcelona que va tenir lloc del 9 al 12 d'octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.
Només vàrem poder gaudir un dels quatre dies per als que teníem abonament (...motius laborals... ens hem de guanyar la vida jeje) però va ser una bona experiència, diferent, i l'ocasió per a poder visitar les instal·lacions i conèixer una mica més el món de l'hípica.

El concurs el va organitzar la secció el paréntesis del diari Expansion que sovint va fent algun sorteig o promoció.


Blogged.com advanced web statistics